kegaard

Her bor vi

Kennel Thygesminde
Inge & Bendt Christensen
Kystvej 70, Egense
9280 Storvorde

Vores første Papillon købte vi i 1980 efter grundige overvejelser og snak med andre hundeejere om, hvilken type hund vi kunne ønske os. Vi har aldrig fortrudt dette valg, idet vi gennem årene har haft meget glæde af samværet med vore hunde.

I første omgang var det udelukkende en kælehund vi ønskede os, men i 1995 blev vi ”bidt” af at gå på udstilling med vore hunde. Vi deltager stort set på samtlige udstillinger, der afholdes her i landet, såvel afholdt  af Dansk Kennel Klub, som af Papillon klubben. Desuden deltager vi på nogle udstillinger i Tyskland og Sverige.


kehave1kehave2

Vores Kennel etablerede vi i 1997 kort tid efter at vi var flyttet fra et parcelhus i Aalborg til et nedlagt landbrug på Kystvej lige udenfor Egense. Her synes vi selv, at der er ideelle forhold til vore hunde, dels indendørs, hvor de naturligvis færdes sammen med os i beboelsen og dels til lufteturene udendørs såvel på en lukket gårdsplads, som på terrasser og ikke mindst på 2 store indhegnede græsplæner, hvor de rigtigt kan boltre sig.

Én gang om året afholder vi her på vores grund et Spanielskue, hvor alle hunde af Spanielracen kan  deltage.

Kennel01

Hundenes fløj

Kennel02

kennel03
Børnekammeret